Aranacak Kelime :  
SAÇ BAKIM ÜRÜNLERİ KATI PARFÜMLER SABUNLAR KREMLER BİTKİSEL YAĞLAR Duş jeli ve Yüz yıkama Jeli KOZMETİK DIŞI

  Tüm Reyonlar

  BİTKİSEL YAĞLAR

  Üye Girişi

  Alışveriş Sepeti
Alışveriş sepetinize henüz ürün eklememişsiniz.

  Gerekli Bilgiler

  Güncel Haberler

 
  Baobab Yağı Özellikleri

arifin manchestere attığı golü arıyorsun değil mi ? BİTKİSEL YAĞLAR   /   20 ml   /   DOA


Resimi büyütmek için tıklayınız.
 
Baobab Yağı
Marka : DOA
Ürün Kodu : 20 ml
Fiyatı : 35,00 TL KDV Dahil
Havale/EFT ile : 33,25 TL KDV Dahil ( %5 İndirimli )

Adet
• Bu üründen satın alırsanız kazanacağınız puan : 34
• Bu ürünü satın alabileceğiniz puan : 3.400
   

KOZMETİK ÜRÜN DEĞİLDİR.

Çeşili bakımlar için kullanılabilecek %100 saf ve ekstra kalitede yağdır. 

Baobab


Baobab ebegümecigiller familyasının Afrika ve Asya’nın tropikal bölgelerinde yetişen, yapraklarını döken ağaç türlerinin ortak adıdır. Boyları 30 metreyi bulabilir. Gövde çevresi 30 metreye kadar genişler. Bu yumuşak ve süngerimsi dev gövde, bir su deposu görevi yapar.


Baobab yağı

Baobab tohumları sağlıklı bir cilt için gerekli olan A, C, D, E, F Vitaminleri ve beta-karoten, amin asitler, tartarik asiti yüksek miktarda içerir. Bu tohumların soğuk presle sıkılması ile baobab yağı elde edilir.

Kuruyan, susuz kalmış, tahriş olmuş ciltleri yatıştıran baobab yağı özellikle saf kullanıldığında daha etkilidir. Baobab yağından birçok krem, serum, losyon yapılmasına karşı hiçbirisi, saf baobab yağının kullanım etkisini vermez. Bu bitkisel yağ nemlendirir, güneş yanıklarının iyileşmesine yardımcı olur. Cilt tarafından kolay ve hızla emilir, cildin elastikiyetini arttırır, yaşlanma etkileriyle savaşır cilt dokusunda elastikiyeti ve nemi destekler.

Baobab yağının içerdiği yağ asitleri şunlardır

Oleik Asit: %30-42

Palmitik Asit: %18-30

Stearik Asit: %2-9

Linoleik Asit: %20-35

Baobab yağının bir diğer özelliği cildinizdeki nemi uzun süre muhafaza etmesidir, bu etkisi ve besleyici özellikleri sayesinde baobab yağı sürülen bölgelerde bir ışıltı ve canlılık olur ama bu etkiyi cildinize sürdüğünüz başka yağların parlama etkisiyle karıştırmayın. Baobab yağı, hızla emilir cildinizde ışıltılı bir görünüm bırakmasına rağmen yağlı durmaz. baobab yağının emilme süresi 25-20 saniye arasıdır. Emilimden sonra yağlı görünüm kalmaz.



Company : DENİZADA KOZMETİK MÜMESSİLLİK SANAYİ VE DIŞ TİCARET LTD ŞTİ.
End Date : 12.10.2014
URL : https://www.doakozmetik.com/
Address : fevzi paşa mah. kemeraltı 847. sok birlik iş merkezi no 34/12
Telephone : 0216 290 03 79
Email Contact : denizadakozmetik@gmail.com
 

The following information has been self-reported by the entity to which it relates for the purpose of assignment of a unique identifier (CUI). The information has not been verified nor has the entity been authenticated, credentialed, verified, or investigated in any way.



SİTEMİZDE BULUNAN HER ŞEYİ İZİN ALMAKSIZIN KULLANABİLİRSİNİZ. AMA LİNK VERMEYİ UNUTMAYIN. DİYELİM Kİ VERMEDİNİZ CANINIZ SAĞOLSUN.
Bu sitede, Kolaymağaza™ Profesyonel E-Ticaret Sistemi altyapısı kullanılmaktadır.