Aranacak Kelime :  
SAÇ BAKIM ÜRÜNLERİ KATI PARFÜMLER SABUNLAR KREMLER BİTKİSEL YAĞLAR Duş jeli ve Yüz yıkama Jeli KOZMETİK DIŞI

  Tüm Reyonlar

  BİTKİSEL YAĞLAR

  Üye Girişi

  Alışveriş Sepeti
Alışveriş sepetinize henüz ürün eklememişsiniz.

  Gerekli Bilgiler

  Güncel Haberler

 
  SHEA BUTTER Özellikleri

arifin manchestere attığı golü arıyorsun değil mi ? BİTKİSEL YAĞLAR   /   20 ml   /   DOA


Resimi büyütmek için tıklayınız.
  
 
SHEA BUTTER
Marka : DOA
Ürün Kodu : 20 ml
Fiyatı : 3,99 TL KDV Dahil
Havale/EFT ile : 3,79 TL KDV Dahil ( %5 İndirimli )

• Bu üründen satın alırsanız kazanacağınız puan : 3
• Bu ürünü satın alabileceğiniz puan : 300
   

KOZMETİK ÜRÜN DEĞİLDİR.

Çeşili bakımlar için kullanılabilecek %100 saf ve ekstra kalitede yağdır. 

SHEA BUTTER ( Karite Yağı)

Shea yağı mucizesiyle tanışmaya hazır olun. Ürünümüz organik sertifikaya sahip shea butter yani karite yağıdır.

Shea Butter (karite yağı) Karite (shea) ağacının meyvesinden elde edilen katı formda bir yağdır.

Karite ağacı, tropikal Afrika ağacıdır 12,5 ile 25 metre uzayabilen bu ağaç ceviz büyüklüğünde meyveler verir. Ağacın meyve vermesi için 25 yıl gerekmektedir. Ortalama 250 sene ömrü olan bu ağaçlar genellikle kendiliğinden büyürler.

Özellikle Burkina Faso ve Gana’da kadınlar tarafından toplanarak işlenen Karite meyvesinin hasatı yapıldıktan sonra yemişleri kurutulur, bu yemişler ince bir macun haline getirmek için öğütüldükten sonra elde edilen macun Karite Yağı (shea yağı) haline gelir.

Shea yağı yumuşakcık, elastik bir cilt görünümü sağlar. Ciltte koruyucu bir tabaka oluşturarak cildin nem dengesini sağlar.

Shea butter yani karite yağı cilt tarafından çok hızlı emilir. Shea ultra viyole ışınlara karşı doğal bir güneş koruyucudur spf 3 civarında bir koruma sağlar.

Shea butter çok iyi bir dudak nemlendiricisidir. 

Saç bakımında ideal yağlardan birisidir, yıpranmış saçları derinlemesine nemlendirerek, saçların kırılmasını ve koparak dökülmesini engellemeye yardımcı olur.

Shea butter ile ilgili ufak bir hatırlatma:

Shea yağının birçok afrikalı kadının tek geçim kaynağı olduğunu unutmayın. Bu yağın çıkarıldığı ülkelerden birisi olan eski Fransız sömürgesi Burkina Faso’da okuryazar oranının %12 olduğunu bilmenizi isteriz. Yıllık eğitim ücreti 70 dolardır ve birçok aile bu parayı veremediği için çocuklar okuyamıyor. Tüketilen her shea butter, karnı doyan ve şanslıysa okuyan bir çocuk anlamına geliyor. İlginize teşekkür ederiz…

DOA SHEA BUTTER %100 SAF ve ECOCERT SERTİFİKALIDIR

fair trade (adil ticaret) koşullarında toplanmaktadır



Company : DENİZADA KOZMETİK MÜMESSİLLİK SANAYİ VE DIŞ TİCARET LTD ŞTİ.
End Date : 12.10.2014
URL : https://www.doakozmetik.com/
Address : fevzi paşa mah. kemeraltı 847. sok birlik iş merkezi no 34/12
Telephone : 0216 290 03 79
Email Contact : denizadakozmetik@gmail.com
 

The following information has been self-reported by the entity to which it relates for the purpose of assignment of a unique identifier (CUI). The information has not been verified nor has the entity been authenticated, credentialed, verified, or investigated in any way.



SİTEMİZDE BULUNAN HER ŞEYİ İZİN ALMAKSIZIN KULLANABİLİRSİNİZ. AMA LİNK VERMEYİ UNUTMAYIN. DİYELİM Kİ VERMEDİNİZ CANINIZ SAĞOLSUN.
Bu sitede, Kolaymağaza™ Profesyonel E-Ticaret Sistemi altyapısı kullanılmaktadır.